K2 Raider SPLASH

Kolečkové brusle

-33 %2990,-

K2 Raider SPLASH

  • K2 Raider SPLASH 0
  • K2 Raider SPLASH 1
  • K2 Raider SPLASH 2
  • K2 Raider SPLASH 3
  • K2 Raider SPLASH 4

dostupnost: SKLADEM

objednám do 11:00 hzboží dostanu 22.4.2024

Velikost EU: S / 29-34

+ -
1999,- Kč

Cena bez DPH 21%: 1652,07 Kč

K2 Raider SPLASH

Originální chlapecké kolečkové brusle, které si dítě může díky přiloženým permanentním fixům vybarvit dle svých představ a ještě si u toho zasoutěžit o pěkné ceny!

Brusle lze rozměrově přizpůsobit pomocí jednotlačítkového mechanismu na 5 velikostí. Pohodlný systém fixace Speed Lace umožňuje rychlé dotažení bruslí jedním zatažením. Komfort jízdy dodává bota K2 Softboot®, která si zapamatuje tvar chodidla. Brusle jsou opatřeny reflexními prvky pro maximální bezpečnost.

Vlastní design

Brusle mají popisovatelný bílo-černý povrch se zajímavým vzorem. Součástí balení je navíc 5 barevných popisovačů, díky kterým si děti vytvoří opravdu originální brusle, které jen tak někdo nemá.

Nemusíte se obávat, že kupujete brusle pouze na rok. Díky roztahovacímu systému můžete inline brusle rozměrově přizpůsobit noze dítěte a nastavit až 5 různých velikostí. A není to žádná věda, zvládne to každý. Velikosti můžete libovolně měnit pouhým stlačením jednoho tlačítka.

Inline brusle americké značky K2 osadila měkčí kolečka o tvrdosti 80A, která lépe tlumí vibrace způsobené nerovností povrchu. Navíc při odrazu dobře drží na povrchu, a tak budou bezpečné i pro menší děti. Perfektní jízdní vlastnosti doplňují základní ložiska ABEC 3, která pro potřeby dětí naprosto postačí.

  • botu díky roztahovacímu systému zvětšíte až o 5 velikostí
  • měkčí kolečka 80A spolehlivě tlumí vibrace
  • kvalitní ložiska ABEC 3 dopřejí plynulou jízdu
  • fychloupínací šněrování Speed Lacing pro rychlé a spolehlivé obutí

Rám F.B.I. (Frame Base Interlocking) nese skvělou zprávu pro všechny začínající bruslaře. Rám z kompozitu je vhodný pro rekreační bruslení, přičemž absorbuje mnohem více vibrací, než je zvykem u dalších K2 rámů. Znamená to, že se klidně můžete učit na nerovném povrchu, a nohy vám po vyzutí bruslí nebudou brnět ještě dva dny. Na nerovném terénu rám využijí i pokročilí bruslaři.

Systém zapínání nijak nevybočuje ze standardů zažitých pro rekreační a fitness inline brusle. Stability Plus Cuff podpoří vaše nohy přesně v místech, kde si žádají nejvíc stability a vy tak dostanete pocit nadvlády nad celou jízdou. Jelikož se nejedná o žádný složitý systém z ocele, jsou celé brusle o to lehčí. Tím pádem jsou i všestrannější a nepřekáží dětem ani ženám.

Brusle jsou vybaveny rychloupínacím systémem K2 Speed Lacing - zavázání bruslí jedním zatažením. Utahování je snadné a rychlé. Tkaničky vedou v jazyku přes uzamykací mechanizmus, kde se po zatáhnutí tkanička sama zajistí. Povolení se provede jednoduchým stisknutím zámku na tkaničkách.

Patentovaná technologie K2 Softboot přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Kombinace odolných a přitom měkkých materiálů spolu s testovanou anatomií jsou extra pohodlné. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí vaší nohy až k samé dokonalosti.

Parametry:

  • velikost S (29-34) s kolečky 70 mm (možnost montáže až 72 mm koleček)
  • velikost M (32-37) s kolečky 72 mm (možnost montáže až 76 mm koleček)
  • velikost L (35-40) s kolečky 72 mm (možnost montáže až 76 mm koleček)

Velikostní tabulky

Velikostní tabulky K2 Raider SPLASHVelikostní tabulky K2 Raider SPLASH

cena:

Vybrat pouze:

-18% K2 Raider PRO 2022
K2 Raider PRO 2022 2899,- 2390,-
-33% K2 Raider SPLASH
K2 Raider SPLASH 2990,- 1999,-
-33% K2 Marlee SPLASH
K2 Marlee SPLASH 2990,- 1999,-